Om oss

Inreda Utreda erbjuder i sitt karaktärsfulla stall en varierad och handplockad kollektion av heminredning, möbler, detaljer, och accessoarer.
Kvinnan bakom butikskonseptet är Daniella Witte som med sin kreativa ådra och långa erfarenhet inom såväl heminredning, interiördesign och försäljning, har med mycket känsla skapat en unik butiksmiljö för den kräsne där urvalet av produkter är noga utvalt efter att passa den medvetna kunden i flera stilar.

I butiken finns välkända varumärken men också mindre producenter då den personliga sammansättningen och dynamiken i vårt sortiment är den viktiga. Vi jobbar också med nutida hantverkare och konstnärer som verkligen tillför det lilla extra och under påskveckan ingår vi också i konstrundan som är en tradition i Skåne.

Att ständigt inspirera kunden och erbjuda 100% personlig service är en av Inreda Utredas viktigaste mål. Därför vill vi garantera att vi är en butik som alltid håller en hög visuell stämning och ett positivt välkomnande till alla våra kunder. Stora som små.

Kontaktuppgifter: info@inredautreda.se och 0709-928309

 

Företagsuppgifter:

Daniella Witte AB | Vinstorpsvägen 47a | 234 35 Lomma | Org nr: 559037-4335

 

Visa större karta